Lite om oss

Eagle Riders MC bildades 1969 och har idag ca 90 talet medlemmar i alla åldrar.

Klubben är inte bunden till något speciellt motorcykelmärke utan alla som delar vårt intresse är välkomna att bli medlemmar. Vi har vårt klubbhus på Viareds industriområde på Företagsgatan. Om du vill träffa oss så gör du det säkrast på onsdagar ca 17.00-19.00

Hur blir man medlem?
Våra månadsmöten hålls sista onsdagen varje månad kl 19.00, det är då du kan bli provmedlem. Sen är det ungefär som att vara gravid :-) provmedlem i 9 månader, detta för att du och vi ska kunna lära känna varandra och att vi är det du förväntade dig och trivs med och likaså vi med dig. Under denna tid så vill vi träffa dig så mycket som möjligt och vi tar för givet att du vill träffa oss och vara med på de arrangemang vi har i klubben under dina 9 månader.

Vad gör vi när vi träffas på onsdagarna?
Vi fikar och planerar för egna mc-turer och träffar/fester när det börjar bli dags för dessa. När det är träffar på gång som medlemmar ska åka på så blir det ju en del prat om detta också men framför allt så umgås vi.

Surfa gärna vidare på vår hemsida. Flikar med information om våra träffar och fester hittar du på sidan.

Är man ute och åker så kan man gärna komma förbi och ta en fika för man behöver naturligtvis inte vara medlem för att delta i våra aktiviteter såsom fika onsdagar, mc:ns dag, knalleträffen, pannkaksfesten och ev Rally.

Vi är ett gott gäng som alla har olika intressen med klubben. Vissa brinner för långturer andra för mc-träffar. Leta upp likasinnade och häng med vettja.

Vi syns i kåken.