Medlemsinformation

Hej på er medlemmar. Är det något ni saknar här på sidan så hör av er till Kruslock. Likaså om ni redan nu planerar att åka på någon fest/träff så vi kan få in det under fliken på gång. Bilder från året om ni har och vill dela med er är också välkomna 🙂 men då på usb….

– Ingen kan göra allt men alla kan göra något  och tillsammans kan vi göra massor-

 

Lillejul 9 december för medlemmar och respektive

Anmälan på kåken, lista hänger på anslagstavlan senast den 7 december

 


Info från….. styrelsen… Valberedningen önskar få in förslag så snart som möjligt på valen inför årsmötet. Kontakta Maggan eller Pia för det. Styrelsen vill ha in förslag på Årets Eaglare.. //Styrelsen

 

Årsmöte 20 januari kl.16.00

Endast medlemmar.

Våra goa övningsörnar är väldigt 🙂 välkomna till festen med mat efter mötet (18.00). Ni bör ha fått dagordning och kallelse via mejl och en del av er via snigelposten.

Det kommer sättas upp en lista i kåken för anmälan till maten.

Har ni inte möjlighet att komma till kåken innan mötet och vill komma på  festen och ha mat kontakta Monica K 0735530525.

Sista anmälningsdag onsdag 10 jan.

Info från…. 

Tillbaka till Sveriges MotorCyklisters startsida

Vinterväglag på sommarvägar – det är resultatet av dieselspill

2017-10-16Varje år sker ett antal olyckor med motorcykel och moped på grund av spill från tung trafik. Vanligast är dieselspill men det kan också handla om oljeläckage. Diesel på torr vägbana kan innebära lika halt väglag som en vägbana med packad snö. Det visar en friktionstest som Sveriges MotorCyklister, SMC, låtit utföra. För SMC är det viktigt att informera om problemet för alla som kan bidra till att minska spillet och därmed till ökad säkerheten för alla som kör MC och moped.

Dålig syn är ett allvarligt problem i trafiken

2017-10-12Dålig syn bland trafikanter är ett globalt problem. Enligt en svensk undersökning har var åttonde person person med B-körkort så dålig syn att de inte skulle få ta körkort idag. Skådespelaren Michael Fassbender som engagerar sig i FIAs trafiksäkerhetskampanj #3500LIVES uppmanar alla att kolla sin syn regelbundet.

Tillbaka till Sveriges MotorCyklisters startsida

Som medlem i SMC får du en lång rad förmåner:

En organisation som bevakar dina intressen
SMC arbetar för att alla motorcyklister ska ha rimliga och rättvisa regler samt att trafikmiljön ska vara så säker som möjligt för oskyddade trafikanter.
Varje gång ett beslut fattas i något som rör motorcyklism har SMC på något sätt uttalat sig i frågan. Genom ditt medlemskap i SMC är du med i FEMA med kontor i Bryssel. SMC arbetar därmed både nationellt och internationellt i mängder av MC-politiska frågor.

SMC drivs av medlemsavgifter. Ditt medlemskap har stor betydelse!

MC-Folket SMC:s medlemstidning och Sveriges största MC-tidning kommer i din brevlåda åtta gånger per år.

SMC Boken
SMC-kalendern heter numera SMC Boken och kallas hojåkarnas bibel. Den innehåller träffar, restips, rikstäckande- och lokala rabattställen, turistinformation om andra länder, tips om mc-körning och mycket annat.