Medlemsinformation

Hej på er medlemmar. Är det något ni saknar här på sidan så hör av er till Kruslock. Likaså om ni redan nu planerar att åka på någon fest/träff så vi kan få in det under fliken på gång. Bilder från året om ni har och vill dela med er är också välkomna 🙂 men då på usb.

– Ingen kan göra allt men alla kan göra något  och tillsammans kan vi göra massor-

Här kommer lite datum att notera!


Knallen 26-28 juli

Det kommer finnas folk i kåken från måndag mer eller mindre. Vi behöver oss Vi = eagle riders mc = oss, alltså så ses Vi knalleveckan för diverse fix och trix när Vi kan… nä givetvis kan man inte komma om man jobbar, är sjuk… det finns ju väldigt giltiga saker… Men alla kan göra något och något räknas… allt räknas.. från kaffekok hålla tältpinne torka en bänk… osv osv.. Allt räknas…

PS Är ni i kåken skriv upp er på pass… saknas namn på listorna


Medlemsmöte 31 juli 19.00

Medlemsmöte 28 augusti 19.00

Medlemsmöte 25 september 19.00

Röjardag 19 oktober

Medlemsmöte 30 oktober 19.00

Medlemsmöte 27 november 19.00

Tillbaka till Sveriges MotorCyklisters startsida

Som medlem i SMC får du en lång rad förmåner:

En organisation som bevakar dina intressen
SMC arbetar för att alla motorcyklister ska ha rimliga och rättvisa regler samt att trafikmiljön ska vara så säker som möjligt för oskyddade trafikanter.
Varje gång ett beslut fattas i något som rör motorcyklism har SMC på något sätt uttalat sig i frågan. Genom ditt medlemskap i SMC är du med i FEMA med kontor i Bryssel. SMC arbetar därmed både nationellt och internationellt i mängder av MC-politiska frågor.

SMC drivs av medlemsavgifter. Ditt medlemskap har stor betydelse!

MC-Folket SMC:s medlemstidning och Sveriges största MC-tidning kommer i din brevlåda åtta gånger per år.

SMC Boken
SMC-kalendern heter numera SMC Boken och kallas hojåkarnas bibel. Den innehåller träffar, restips, rikstäckande- och lokala rabattställen, turistinformation om andra länder, tips om mc-körning och mycket annat.