Medlemsinformation

Hej på er medlemmar. Är det något ni saknar här på sidan så hör av er till Kruslock. Likaså om ni redan nu planerar att åka på någon fest/träff så vi kan få in det under fliken på gång. Bilder från året om ni har och vill dela med er är också välkomna 🙂 men då på usb.

– Ingen kan göra allt men alla kan göra något  och tillsammans kan vi göra massor-

Finns inte så mycket i dessa tider… väldigt tråkigt men vi måste vara rädda om oss och varandra.. glöm inte bort att ni är värdefulla.


Tillbaka till Sveriges MotorCyklisters startsida

Som medlem i SMC får du en lång rad förmåner:

En organisation som bevakar dina intressen
SMC arbetar för att alla motorcyklister ska ha rimliga och rättvisa regler samt att trafikmiljön ska vara så säker som möjligt för oskyddade trafikanter.
Varje gång ett beslut fattas i något som rör motorcyklism har SMC på något sätt uttalat sig i frågan. Genom ditt medlemskap i SMC är du med i FEMA med kontor i Bryssel. SMC arbetar därmed både nationellt och internationellt i mängder av MC-politiska frågor.

SMC drivs av medlemsavgifter. Ditt medlemskap har stor betydelse!

MC-Folket SMC:s medlemstidning och Sveriges största MC-tidning kommer i din brevlåda åtta gånger per år.

SMC Boken
SMC-kalendern heter numera SMC Boken och kallas hojåkarnas bibel. Den innehåller träffar, restips, rikstäckande- och lokala rabattställen, turistinformation om andra länder, tips om mc-körning och mycket annat.